Zonwering in Enschede

Zonwering in Enschede

Verschillende soorten zonwering

 

Er zijn verschillende soorten zonwering verkrijgbaar. Natuurlijk dient een zonwering in eerste instantie ervoor te zorgen dat het zonlicht en warmte tegenhoudt. Hierdoor is de temperatuur in uw huis eenvoudig controleerbaar. Daarnaast kan een zonnescherm ook decoratief zijn. Denkt u alleen maar aan de klassieke markiezen. Er kan zelf nog onderscheid gemaakt worden in binnen en buiten zonwering.

uitvalscherm

Voor ieder huis is er wel een geschikte zonwering te vinden. Het is dan ook zeer belangrijk om goed te bekijken wat u wilt en waar uw huis geschikt voor is.

 

Hieronder worden een aantal veel voorkomende soorten zonwering genoemd:

  • Markiezen
  • Shutters
  • Uitvalschermen

 

De klassieke of moderne Markiezen

 

Dit misschien wel de meeste bekende en klassieke vorm van zonwering. De markiezen zijn te verkrijgen in diverse maten en in verschillende kleuren. De Markiezen zorgen ervoor dat uw huis een sjieke uitstraling krijgt. De vorm van deze stijlvolle zonwering is rond en wordt vaak afgewerkt met hout. Deze zonwering zorgt voor een meerwaarde van uw huis.

 

De moderne en sfeervolle Shutters

 

Shutters worden gezien als binnen zonwering. Ze zorgen ervoor dat uw huis luxe en warmte uitstraalt. Een zeer warme raamdecoratie als het gaat om zonwering. De Shutters kenmerken zich doordat ze zijn voorzien van horizontale latten die verstelbaar zijn waardoor bijvoorbeeld het zonlicht kan worden tegengehouden en wanneer u dit wilt de kamer kunt verduisteren. Ook de Shutters zijn in vele kleuren verkrijgbaar. De meest populaire zijn toch wel de met hoogglans afgelakte witte Shutters.

 

De conventionele uitvalschermen

 

De uitvalschermen zijn misschien wel de meest uitgezochte zonneschermen. Wilt u een voordelige en toch praktische zonwering, kiest u voor een uitvalscherm. Een uitvalscherm zijn verkrijgbaar in verschillen maten en kleuren. De uitvoering wil ook nog wel een verschillen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitvalscherm met een geleidende arm waardoor uw zonnescherm windvast is. De uitvalschermen zijn uiteraard ook verkrijgbaar in een elektrische uitvoering.

Author: Kees

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.