Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie wordt steeds meer gebruikt en veel mensen vragen zich af wat de voordelen zijn. Je ziet het niet alleen op autoramen, maar ook in woningen en kantoorruimtes. Vaak wordt hiervoor gekozen uit veiligheidsoverwegingen of puur omdat je ruimte wilt besparen. Wat de reden ook is, raamfolie kan voor iedereen een goede oplossing zijn voor alledaagse problemen. Hieronder enkele redenen waarom zonwerende raamfolie aan absolute aanrader is, niet alleen in de zonnige maanden.

Geen gluurders van buitenaf met zonwerende raamfolie

Je hebt vast weleens gestaard in een spiegel om je haar goed te doen terwijl je op iemand aan het wachten bent. Later kom je er dan achter dat het niet om een spiegel gaat en dat de personen aan de andere kant jou in volle glorie kunnen zien. 

Veel mensen doen de lamellen en jaloezie├źn weg en kiezen voor raamfolie omdat het niet alleen ruimtebesparend is, maar ook inkijk van buiten tegenhoudt. Glasblindering.nl levert topkwaliteit bij elke klus en voorziet graag van advies.

Zonwerende raamfolie is kostenbesparend

Het is goed om te weten dat je ontzettend veel kunt besparen door je ramen te voorzien van zonwerende raamfolie. Dit komt omdat je de ruimtes zo beter kunt conditioneren. In de zomer kun je de airco dus lekker uitlaten, want de warmte van buiten wordt effectief geblokkeerd. Ook in de winter heb je baat van zonwerende raamfolie, omdat de warmte beter wordt binnengehouden. Ideaal als je graag wilt besparen op de stookkosten.

Geen storende lichtinval meer

Gordijnen en lamellen wapenen zich goed tegen de zon, maar vaak niet 100% met als gevolg dat sommige plekken worden overgoten in zonnestralen. Heel fijn als je een paar uur de ochtend doorbrengt met een kop koffie en een goed boek, maar minder leuk als je op een beeldscherm moet werken. 

Raamfolie biedt een oplossing voor dit probleem. Om die reden tref je dit type zonwering vaak aan in kantoorruimtes in plaats van lamellen of luxaflex. Nooit meer last van vervelende spiegeling op je beeldscherm. 

Stevige raamfolie van goede kwaliteit

Glasblindering.nl gebruikt stevige, krasvaste raamfolie dat zich niet laat kisten door de weersomstandigheden. Het is een materiaal dat lang meegaat en niet snel vervangen hoeft te worden. De plaatsing wordt gedaan door experts met veel ervaring. Je kunt kiezen uit inbraak werende of inkijk werende folies. 

Glasblindering.nl: vaklui in hart en nieren

Het team achter Glasblindering.nl verstopt zich niet achter de raamfolie, maar levert producten en service van topkwaliteit. Welke redenen je ook hebt, zonwerende raamfolie is een goede investering en werpt vruchten af op de lange termijn. Of je nu graag minder inkijk hebt of op jaarbasis energiekosten wilt besparen, de dames en heren van glasblindering helpen je graag met advies op maat. Je kunt ook persoonlijk langskomen bij Glasblindering dat centraal is gelegen langs de afrit 9 in Venray. Je kunt ze herkennen aan het gebouw met raamfolie. Kom gerust langs voor een kop koffie of een goed gesprek over waarom zonwerende raamfolie een fantastisch idee is. 

Author: Kees

Share This Post On