Woning opnieuw laten behangen

Zo’n twee jaar geleden hebben wij onze woning volledig laten behangen. Uiteindelijk was dit erg mooi geworden maar toch was het in de zomertijd en op dagen dat de zon schijnt nier erg mooi. Het was namelijk erg donker en gaf dus niet echt een lekker sfeertje met zich mee. Afgelopen zomer begonnen we ons hier wat aan te irriteren wat resulteerde in het opnieuw laten behangen van onze woning. We kozen ervoor om veel lichtere kleuren te nemen. Vooral in de zomer zorg dit voor een fijn gevoel in huis. Snel gingen we opzoek naar een behanger in Enschede dat ons goed kan helpen hierin. Tijdens deze zoektocht kwamen we uit bij Renovlies Totaal. Zij konden ons enorm goed helpen op dit gebied en wisten onze goede adviezen te geven.

Waarom vliesbehang nemen?

Vliesbehang kent verschillende voordelen die erg belangrijk en handig zijn om te weten wanneer je nieuw behang wil laten plaatsen. Een aantal voordelen zijn bijvoorbeeld: voordelig, kras-en stootvast, voorkomt scheurvorming, Duurzaam, snel aangebracht, strakke finish en overschilderbaar in elke kleur. Vliesbehang kent zoveel voordelen dat het een hele goede keuze is om hiervoor te kiezen wanneer uw woning opnieuw moet worden behangen. Naast dat de kwaliteit van het behang erg goed is kent vliesbehang nog meer andere voordelen. Zo is het ook erg gemakkelijk om te verwerken. Het behang krimpt niet en zet niet uit. Na het insmeren van de muur is het mogelijk om gelijk te beginnen met plakken. Uiteindelijk heeft Renovlies totaal erg snel en vakkundig onze woning behangen.

Het laten plaatsen van een schuifpui

Om nog meer de zon en het daglicht naar binnen wouden krijgen en we nog beter de tuin in wouden kijken kozen we ervoor om een schuifpui te laten plaatsen. Zo komt het nieuwe behang er nog beter uit en komt er meer gezelligheid in huis. Home Elements heeft bij ons deze schuifpui geplaatst. Deze hebben ze snel en vakkundig gezet en uiteindelijk zijn we erg tevreden met de totale verbouwing.

Author: Kees

Share This Post On