Welk slot moet ik op mijn deur hebben?

Slotenmakers zijn in de steden overal te vinden en zij komen graag op aanvraag hun diensten aanbieden. Nu zijn ze zelfs mobiel geworden en hebben ze netwerken, die op verschillende plaatsen kunnen worden ingezet. Je kunt ze bellen en ze zullen snel voor je beschikbaar zijn. Het is handig om enig inzicht te hebben in de diensten, die worden verleend, omdat zij je meer diensten kunnen bieden dan je denkt.

Over het algemeen ken je wel de reparatiediensten, die worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld vergrendeling en sleutelbewerking. Het maken van sleutels gebeurt door de bestaande sleutel, die jij ze geeft, te kopiëren. Hier moet je goed met hen over communiceren en begrijpen welke andere aanvullende diensten je van hen kunt krijgen. Het is goedkoper om sloten te repareren dan om sloten te vervangen. In plaats van het kopen van sloten die nieuw zijn, kun je ook de bestaande sloten herstellen. Dit is een goed idee, want het vervangen van de sloten, gaat je heel wat geld kosten.

Je kunt de sloten kiezen uit de productcatalogus, die wordt getoond op de website van de slotenmaker. Jouw leverancier is de meest ervaren persoon die jou zeker kan helpen bij het kiezen van efficiënte sloten, die bij jou passen. Een beveiligingsbedrijf kan je ook adviseren in welke sloten je zal moeten aanschaffen. Je hoeft geen dure sloten aan te schaffen voor een huis dat gemiddeld is.

 

Je kunt de instructies hieronder volgen:

  1. Schroef het oude slot los en verwijder het.
  2. Verwijder de schroeven voor de afdekplaat van de rand van de deur.
  3. Plaats het nieuwe slot op de rand van de deur.
  4. Schroef dit slot op de juiste plaatsen vast.
  5. Je kunt opnieuw de schroeven plaatsen om de plaat aan de deur te bevestigen.
  6. Je kunt het cilinderslot van zowel het binnen- als het buitendeel schroeven om de uitlijning op de juiste manier aan te brengen.
  7. Je moet ervoor zorgen dat het metalen afdekplaatje aan de rand van de deur vlak tegen het houtoppervlak is gemonteerd.
  8. Test ten slotte je deurslot van binnen en van buiten of het correct gemonteerd is.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met beveiligingsbedrijf enschede.

 

Author: Kees

Share This Post On