Van huis tuin en keuken klusser tot bouwkundige

Niet iedereen is even handig als Tom van eigen huis en tuin. iedereen heeft het wel eens meegemaakt, de eerste keer dat je een klus doet gaat vrijwel nooit vlekkeloos. Andersom heb je ook mensen met een natuurtalent voor bouwen en klussen. Met minimale input van google of youtube weten sommigen al direct wat er moet gebeuren om iets te repareren. Dit zijn de mensen waar je met een gerust hart je bouwpakket voor je schuur aan kunt geven, deze zetten ze namelijk zonder enig probleem in elkaar. Niet alleen is dit een handigheidje om te hebben wanneer er iets stuk gaat, maar dat bespaart ook nog eens geld.

Mogelijkheden

Het is absoluut niet zo dat iedereen die een beetje handig is meteen een bouw- of klusbedrijf begint, maar handig zijn biedt wel mogelijkheden. Als je je huidige baan zat bent en opzoek gaat naar iets waar je passie ligt, dan kun je altijd solliciteren op bouwvacatures. Dit mag dan wel al een grote stap zijn, maar soms is het nodig om het even over een andere boeg te gooien.

Van je vak je passie maken

Werken bij een bouwbedrijf is heel divers werk. Je kunt van alles verwachten van de opdrachten die je binnenkrijgt. Dit kan in de vorm van een gebouw bouwen zijn, of zelfs een oud huis renoveren. Daarnaast is het ook ontzettend belonend werk. Naast dat het prima verdient, heb je na iedere klus toch het gevoel dat je iets hebt neergezet, Letterlijk! Uit jouw harde werk komt een concreet zichtbaar voorwerp waar je ook nog een klant ontzettend blij mee maakt.

 

Wanneer je als bouwkundige gaat werken leer je nieuwe handelingen om jouw vakmanschap te verbeteren. Je verdient geld met hetgeen waar je toch in je vrije tijd al goed in was en leuk vond om te doen. Waarom je talenten alleen in je vrije tijd gebruiken als je er ook je beroep van kan maken?

 

Author: Kees

Share This Post On