Opslag en vervoer voor al je grondstoffen!

Handig, zo’n heftruck. Maar een zak met zand of graan kun je er niet zo gemakkelijk op kwijt. Althans, niet zonder een specifieke opslagmethode. En daar komt een big bag om de hoek kijken! In een dergelijke kunststof zak zijn verschillende soorten stortgoed op te slaan. Aan de bovenkant is deze verpakking eenvoudig dicht te snoeren. Zo blijft de inhoud perfect op zijn plek en wordt de hele lading eenvoudig en veilig opgeslagen of juist getransporteerd!

Met verschillende formaten, materialen en vulsystemen kun je voor iedere soort stortgoed de juiste oplossing vinden. Zo zijn er zelfs speciale big bags voor voedselwaren. Om de hygiëne van de zakken te waarborgen worden de weefmachines die de polypropyleen zakken samenstellen eerst ingesmeerd met Food Grade gecertificeerde olie. Maar ook als je bijvoorbeeld grote hoeveelheden hout op één plek wilt bewaren is een big bag de uitkomst! Bekijk de verschillende modellen online op de website van Big Bag Store.

Big bags bestellen

Met het grootste gemak kun je de big bags van jouw voorkeur bestellen in de uitgebreide Big Bag Store! We hebben verschillende standaard modellen maar ook vormvaste varianten, al dan niet uitgerust met een vul- en/of stortslurf. Big bags zijn ontzettend handig om machinaal te vullen. In de chemische industrie kun je het beste 1-lus big bags gebruiken. Op de website van Big Bag Store staan de meest geschikte toepassingen per zak duidelijk aangegeven.

Voor nog gevaarlijker stoffen heb je de zogeheten UN big bags nodig. Hierin mogen onder andere metalen, houtstof, ontvlambare stoffen en bestrijdingsmiddelen worden opgeslagen. Iedere UN bag is uitgerust met een gevaarsklasse van 1 t/m 9. Zo weten transporteurs direct waar ze mee te maken hebben.

Maar geen nood, ook voor onschuldiger stoffen heeft de Big Bag Store de juiste opslagmethoden voor je!

Author: Kees

Share This Post On