Op zoek naar een tijdloze Brokis balloon lamp?

Deze lamp is een simpele, maar ook karakteristieke lamp. Het heeft de vorm van een doorzichtige ballon met een zwevende reflector. De Brokis balloon lamp is van hoge kwaliteit glas met de hand geblazen en is in vele verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Hierdoor vind je altijd een lamp die bij jouw stijl en interieur past. Zo zijn er verschillende kleuren glas, snoeren en reflectors te verkrijgen die de uitstraling van de lamp bepalen.

De Brokos Balloon lamp heeft als motto: less is more, De transparante ballonnen hebben een natuurlijke schoonheid die onderstreept wordt door het handgeblazen glas. De collectie van deze stijlvolle lamp bestaat uit een kleine tafellamp die gemakkelijk op een bureau te plaatsen is, en twee vrijstaande modellen die goed in de huiskamer te plaatsen zijn.

Voor welke Brokis Balloon lamp kies jij?

Licht neemt een belangrijke plek in jouw woning in. Zo creëert de juiste verlichting extra sfeer en kan een echte toevoeging zijn aan jouw interieur. De Brokis Balloon lamp past erg goed in een moderne inrichting. De unieke vormgeving van de lamp maakt het een echte blikvanger die niet onopgemerkt zal blijven. Daarnaast zorgen de reflectoren ook voor een bijzondere manier van verlichting, omdat de reflectoren het licht weerkaatsen. Dit geeft een mooi en sfeervol effect aan iedere ruimte. 

Kies de juiste tint glas

Deze lamp is te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren. Een belangrijk onderdeel van deze stijlvolle lamp is natuurlijk het glas. Een transparant glas zorgt voor een ander effect verlichting dan een grijs getint glas. De getinte versies zorgen voor een demping van het licht, wat een extra knus gevoel geeft. De smoke brown tint heeft een vintage uitstraling, dat goed samengaat met een retro inrichting.

Stel jouw perfecte Brokis Balloon lamp zelf samen

De reflector ring bepaalt ook de uitstraling van jouw Brokis Balloon lamp. Door het doorzichtige glas zie je de ring goed zitten. Ga voor een neutrale kleur zoals zwart of grijs die goed samengaat met de tint van het glas, of laat de reflector juist afsteken voor een bijzonder effect. Zo kies je voor een kopertint die glanst met de weerkaatsing van het licht, of een lemon yellow of reflective orange waarmee je goed aansluit bij de vintage look. Een chrome reflector geeft de lamp een erg verfijnde uitstraling, wat deze lamp er als een echte designer lamp laat uitzien.

Design lampen koop je bij LampTwist!

Vele mogelijkheden met de Brokis Balloon lamp

Zelfs het kleur snoer komt in allerlei uitvoeringen waarmee je jouw Brokis Balloon lamp kunt samenstellen. Je kiest nooit verkeerd met een zwart snoer, dat goed samengaat met de rest van de onderdelen van de lamp. Er wordt vaak gekozen om het snoer te matchen met de reflector, wat zorgt voor een samenhangend geheel. Ook hiermee kan je kiezen voor opvallende kleuren die afsteken tegen de rest van de lamp. Zo heb je hier ook weer de mogelijkheid om voor een geel of rood snoer te gaan. Zo stel je zelf de perfecte lamp samen die past bij jouw smaak en inrichting. De vele opties maken deze lamp een echte favoriet bij velen. Kies voor de kleinste uitvoering die erg mooi staat op een nachtkastje als nachtlamp. Of neem de grotere versie voor jouw zithoek in de woonkamer.

Author: Kees

Share This Post On