Niets is vervelender dan een onstopping.

Niets is zo vervelende als het hebben van een verstopping in uw afvoer. Een verstopping kan zich voordoen in een afvoerbuis van een douchepuntje, afwas of vaatwas –machine, toilet of gootsteen. Een verstopping van de twee laatst genoemde zal zich minder vaak voordoen, dit komt door het volgende. Meestal ontstaat een verstopping doordat kalk, vet en zeepresten zich ophopen in het leidingwerk. Dit resulteert tot vervelende luchtjes en het (tijdelijk) buiten gebruik van de gootsteen, wasbak bad of vaatwasser.

Vooral het tijdelijk buiten gebruik wordt als zeer vervelend ervaren en daarom bied het altijd bereikbare ontstoppingsbedrijf Hengelo hier een oplossing voor. Wij zijn 24 uur bereikbaar, bieden een sneller service en u heeft altijd direct contact met een monteur. Wilt u dus snel hulp bij verstopping in Hengelo, neem dan contact met ons op.

Voorkomen is beter dan genezen zegt men wel eens, daarom dragen de onderstaande tips bij aan het behouden van goede afvoer:

 

  • Spoel af en toe de afvoer door met heet water, dit lost de zeep en vetresten. Dit vergroot de doorgang van de leiding en bevorderd de afvoer.
  • Overweeg de aanschaf van een waterontharder, hierdoor zal er veel minder tot geen kalk in het water zitten en dus ook niet aan de afvoer kunnen hechten.
  • Reinig (koeken)pannen eerst met wat keukenpapier zodat het meeste vet niet door de afvoer gaat.

ontstopping spuitkop

Author: Kees

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.