Magazijn stellingen

Een winkel houden is veel werk. Je moet letten op de kosten, het bezoekers aantal, transport en de voorraad. De voorraad bevindt zich vaak in een magazijn wat goed en overzichtelijk is ingericht.

Een magazijn staat vaak vol met stellingen tot aan het plafond waar dozen in staan, met zo’n betonnen vloer met allemaal krassen. Dit is hoe ik dacht dat magazijnen waren. Tot dat ik me er meer in had verdiept. Een Magazijn staat namelijk niet alleen vol met legbordstellingen, maar er komt veel meer bij kijken.

Hoe wil je het opstellen, wil je een entresol vloer wat bestemd is tegen krassen en niet glad is, misschien wil je stellingkasten of legbordstellingen. Ook het interne transport is een punt waar mensen vaak niet op letten, wil je een Heftruck of een handpalletwagen?

86f6a42c85

Hieronder een paar stellingen en wat ik denk dat het zijn:

  • Draagarmstellingen: Deze stellingen hebben een frame aan de achterkant waar zoals het al zegt “armen” uitsteken waar alles op wordt gelegd.
  • (Gebruikte) grootvakstellingen: Dit zijn vaak wat kleinere stellingen die wat breder zijn zodat klein materiaal hier op gelegd kan worden.
  • Stellingkasten: Dit is een minder brede Grootvakstelling.

 

Ik hoop jullie hiermee genoeg te hebben geïnformeerd over Magazijn inrichting en over de stellingen.

Author: Kees

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *