Maak je woning compleet met Haxo

Voor de meest lastige karweien huur je uiteraard een professional in. Maar er zijn ook zoveel verbeteringen aan je huis die je zelf kunt verrichten! Natuurlijk is het wel belangrijk dat je dan goed beslagen ten ijs komt. Daarom kun je vertrouwen op het ruime assortiment van Haxo, dé specialist op het gebied van grote en kleine projecten. Ook je tuin een flinke opknapbeurt geven begint bij deze uitgebreide webwinkel!

Om je huis vorm te geven en in te richten naar je persoonlijke smaak breng je een bezoekje aan de verschillende afdelingen die Haxo rijk is. Voor grendels en deurbeslag is het ijzerwaren departement jouw place to be. Kun je wel wat extra gereedschap voor het aanbrengen van meubelbeslag en scharnieren gebruiken? Dat komt dan goed uit, want Haxo heeft ook hiervan een enorme collectie! Plaats je bestelling online voor de scherpste prijzen en de snelste bezorging.

Vijveronderhoud

Om er zeker van te zijn dat je tuin oase in perfecte staat blijft, is regelmatig onderhoud vereist. Dankzij de verschillende oplossingen hiervoor bij Haxo is dat geen enkel probleem! Je water blijft schoon en vissen kunnen vrij ademen dankzij de voorzieningen die je in deze webwinkel vindt. Zo kun je kiezen voor een hoge kwaliteit Vijverstofzuiger die oppervlaktevuil – zoals blaadjes en takjes – eenvoudig opzuigt. Je hoeft de inhoud van het apparaat alleen maar te legen in de GFT bak. Ook de bodem van je vijver wordt brandschoon na een grondige behandeling van dit apparaat.

Een veel voorkomend probleem bij vijvers is de ontwikkeling van zweefalgen, die voor troebel water zorgen. Gelukkig heeft Haxo ook voor dit euvel de juiste oplossing. Installer één of meerdere UVC filters. De straling hiervan doodt algen, zodat je water weer mooi helder wordt. Vervolgens kun je efficiënte reigerschrik installeren om je vissen tegen roofvogels te beschermen. Dit beveiligingsmiddel bestel je eenvoudig samen met je vijverstofzuiger bij Haxo!

Author: Kees

Share This Post On