Latex spuiten

Dit gerenomeerde en volledig Nederlandse schildersbedrijf is optimaal gespecialiseerd in het spuiten van de muren. Spuiten en plafonds spuiten met latex muurverf. Dit in elke gewenste kleur. Latex muurverven worden door middel van speciale airless spuitapparatuur aangebracht. De door ons gebruikte latex muurverven zijn vanzelfsprekend van hoogwaardige kwaliteit. Watergedragen en daardoor minder schadelijk voor mens en milieu.

Bovendien komen er geen schadelijke luchtjes of stoffen vrij. Natuurlijk ruik je de verf de eerste dagen wel, maar dat is ook een geur van nieuwe wanden.

Het spuiten van latex muurverf en de ondergrond

Latex muurverven kunnen op veel ondergronden worden aangebracht. Spack, schuurwerk, pleisterwerk, gipsplaten, glasweefsel/scan, granol, spachtelputz, hout, steen en beton en meer.
Het mooie is dat gladde wanden superglad blijven, terwijl bij wanden en plafonds met een structuurtje, deze structuur juist behouden blijft.

De voordelen van latex spuiten

  1. Uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten.
  2. Latex, wat gespoten wordt op wanden en plafonds, geeft altijd een strak en streeploos eindresultaat. En dus ook een verhoogd wooncomfort.
  3. Latex spuiten m.v. onze aircoat spuittechniek is gegarandeerd de mooiste, snelste en bovendien goedkoopste aplicatiemethode voor het verven van wand en plafond.
  4. Het plafond of muren schilderen d.m.v. latex spuitwerk geeft altijd een dekkend eindresultaat.
  5. Bij het spuiten van latex muurverf blijven gladde wanden glad, terwijl bij wanden met een structuur deze structuur juist behouden blijft.
  6. Snelle en nette uitvoering.
  7. Een geheel vernieuwde wand, en daardoor ook het gevoel van wonen in een vernieuwd huis waar je minder viezigheid op de muren ziet, en dat op aanvraag ook schoon te maken is met normale middelen.
  8. En natuurlijk het grote voordel om niet zelf te hoeven kladden met verf en kwasten. Want een expert gaat heel anders om met verf en dergelijke en laat een schoon en mooi resultaat achter.

Author: Kees

Share This Post On