In een afgekoeld huis slapen door een plissé hordeur

We houden allemaal van de zomer. De meeste huizen in Nederland zijn voorzien van een tuin of hebben een buitenplek als een binnenpleintje of een balkon. In de zomer is dit vaak ook een plek van ontspanning waar we na het werk of in het weekend lekker zitten te genieten van een hapje en een drankje. Wanneer dit gebeurt staat vaak de deur naar het terras of balkon vaak open omdat je regelmatig van binnen naar buiten loopt.

 

Hierdoor komen er vaak ongewenste beesten binnen die je later op de avond lastigvallen en je uit je slaap kunnen houden. Door een plissé hordeur te instaleren voorkom je dit probleem en houd je muggen en vliegen buiten en kun je rustig je huis ventileren en af laten koelen, waardoor je in een aangenaam en koel huis kan slapen.

 

Een plissé hordeur op maat laten maken en online bestellen

Er zijn tal van leveranciers van hordeuren in bijna elke stad in Nederland te vinden. Daarnaast zijn er ook online tal van aanbieders te vinden die deuren op maat maken en deze bij jou thuisbezorgen. De plissé hordeur is nogal in populariteit toegenomen de afgelopen jaren en dat is niet zonder reden. De technieken en materialen die gebruikt worden zijn van topkwaliteit en maken dat de deur jarenlang meegaat en er ook nog eens strak uitziet.

 

De meeste deuren hebben een aluminium frame en zijn op maat te bestellen in een van de vele webshops. Afwijkende maten zijn geen probleem, waardoor je ook voor een raam een hordeur kan laten installeren of bijvoorbeeld een hordeur kan plaatsen op een schuifpui of op openslaande deuren naar het terras in de tuin.

 

Verbeterde techniek en materialen zorgen voor absolute topkwaliteit

Een van de belangrijkste component van de hordeur, is als vanzelfsprekend de hor zelf. De hor is gemaakt van fiber en is tegenwoordig van zeer goede kwaliteit en beter dan ooit tevoren. De hor is dusdanig fijn van structuur dat deze niet alleen muggen en insecten tegenhoudt, maar ook pollen en stof buiten de deur houdt.

Tip: Plissehordeurenwebshop.nl is dè webshop voor een plissé hordeur op maat.

 

Vooral voor mensen met hooikoorts klachten is dit een zeer groot voordeel, omdat de luchtkwaliteit in huis hiermee sterk verbeterd. De hor is daarnaast zeer stevig en door de techniek die gebruikt wordt staat de hor altijd strak gespannen wanneer deze gesloten is en komen er ook geen vouwen in de hor. Het elastische fiber zorgt ervoor dat de hor meebuigt wanneer er per ongeluk iets tegen aankomt en zorgt dat deze niet scheurt.

Author: Kees

Share This Post On