Een schuifdeur doet wonderen in je woning!

Oh? Een schuifdeur, zo bijzonder is dat toch helemaal niet? Wel als je het directe effect ervan gadeslaat. Een schuifdeur neemt immers helemaal niet zo veel ruimte in als een gewone draaiende deur. Open of gesloten zit een schuifdeur niemand in de weg. Je kunt er bovendien heel praktisch een kamer mee opdelen of twee vertrekken met elkaar verenigen. Da’s precies afhankelijk van wat gewenst is, uiteraard. De schuifdeuren zorgen op deze manier voor een optimaal ruimtelijk effect.

Daar komt nog eens bij dat je, met het prachtige en praktische deurbeslag van Loftdeur.nl, je nieuwe schuifdeur eenvoudig kunt aanbrengen. Ook zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar, zoals bijpassende deurgrepen, waarmee je de deur van schitterende accenten kunt voorzien. Na het aanbrengen van deze ornamenten en het beslag kan, zodra ook de rail geplaatst is, de deur hieraan opgehangen worden. Je zult merken hoe soepel de schuifdeur heen en weer gaat! Dat is nou de kwaliteit van Loftdeur.nl.

De diverse systemen

Je kunt de hangers bovenop je deur monteren, zodat je er zo min mogelijk van ziet. Dit draagt bij aan een zogenaamt ‘zwevened’ effect. Bij de basisstijlen zijn de hangers namelijk wél goed zichtbaar. Deze worden aan de voorkant van de deur bevestigd met behulp van metalen stroken, die in moderne of authentieke uitvoering geleverd kunnen worden. ‘t Is maar net wat het beste bij jouw interieur past. En bij het materiaal waarvan je deur gemaakt is.

Deze kun je overigens ook bestellen bij Loftdeur.nl! Diverse kant en klare deuren van hout en/of metaal zijn verkrijgbaar, waar alleen nog bijpassend deurbeslag op moet worden aangebracht. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je deur zelf in elkaar te zetten. Zorg er dan wel voor dat je deurbeslag kiest dat qua formaat goed op de deur past en andersom. Bekijk de ruime verzameling schuifdeursystemen bij Loftdeur en je weet waar je aan moet voldoen.

Author: Kees

Share This Post On