Deuren vergrendelen

Wanneer je de sloten voor de deuren in je huis uitkiest, kijk dan wat type deuren je hebt en selecteer vervolgens de meest praktische vergrendeling die je een niveau van comfort en veiligheid biedt. Ik moest onlangs enkele sloten op Franse deuren vervangen. Ik heb gekozen voor een slotset (knop en nachtslot vergrendeling) die op dezelfde manier zijn vastgezet. Het nachtslot heeft een duimschoot, wat betekent dat je het slot met je hand draait om hem te vergrendelen en te ontgrendelen. 

 

Dit was waarschijnlijk niet de beste beslissing wat betreft veiligheid, maar dit waren boven deuren en als we een brand zouden hebben dan wilde ik gemakkelijk kunnen ontsnappen. Bovendien heb ik een alarmsysteem dat glasbreuk detecteert. De zogenaamde “juiste” manier zou zijn om een ​​dubbel cilinderslot te gebruiken met sleutels aan beide zijden. Dit komt door het glas op de deur; de slechterik kon nu het glas breken en de grendel draaien om toegang te krijgen. 

 

De meeste mensen die dit soort sloten hebben, laten de sleutel meestal achter in het binnenslot, in plaats van de sleutel op een plaats bij de deur te hangen, waar iemand het glas breekt niet bij kan. 

 

Dit is wat ik bedoel met comfort en veiligheid, in mijn geval voelde ik me meer op mijn gemak bij de vergrendeling aan de binnenzijde van het slot en bij de glasbreuksensor als iemand het glas breekt, dan gaat het alarm af. Kies dus de beste sloten die je je kunt veroorloven en dat geeft jou en je gezin een sterk gevoel van comfort en veiligheid. 

 

De garagedeur – het is heel belangrijk om over na te denken over de grootste deur in je huis. Allereerst als je een garagedeuropener hebt, heb je waarschijnlijk de afstandsbedieningen in je auto. Vergrendel je je auto’s wanneer het zich buiten op je oprit bevinden? Zo niet  dan kan de slechteriken gewoon de deur van je auto openen, op de knop drukken en ze zijn in je garage, vanaf daar hebben ze jou gereedschap om door de deur van je garage naar je huis in te breken. Terwijl we het over garagedeuren hebben, moet je ervoor zorgen dat ze nachtsloten geïnstalleerd hebben, vooral de deur die naar je huis leidt. Ook moet je garagedeuropener de codes automatisch veranderen elke keer dat je het gebruikt.  

Wat je hiervan moet meenemen is om na te denken over AL je deuren en hoe ze beveiligd zijn. 

 

Voor meer informatie of om sloten te kopen ga naar https://slotenmaker.mobi/dordrecht. 

 

 

Author: Kees

Share This Post On