Bordeaux woning

Misschien ben je ooit wel eens in Bordeaux geweest en dan heb je gezien dat de huizen er allemaal zo apart, maar mooi zijn. Dat is dan ook de reden waarom er vrij veel mensen zijn die ervoor kiezen om zelf in Nederland zo’n bordeaux woning te laten bouwen. Een bordeaux woning valt altijd op door zijn aparte kleur; rood. Deze kleur is natuurlijk bordeaux rood. Dit geeft een erg mooie uitstraling. Vaak zijn dan de deuren en de ramen mooi wit geverfd, en dit zorgt ervoor dat het contrast erg mooi is. Binnen in zo’n bordeaux huis is vaak best veel ruimte en word er ook veel gebruik gemaakt van de kleur bordeaux rood. Zo zijn de banken vaak bordeaux rood, en daarnaast zijn er ook de muren vaak rood. Wel heb je verschillende soorten inrichtingen, van modern, tot juist klassiek. Het belangrijkste hierbij is om gebruik te maken van de kleur bordeaux rood.

bordeaux-3_92

 

Voordelen bordeaux woning

De voordelen van een bordeaux woning zijn:

– De mooie kleuren

– Het huis ziet er meestal een stuk ruimer uit door de kleuren

– De inrichting en kleur van het huis geeft veel meer sfeer aan het hele huis, en het lijkt daardoor ook alsof je huis veel levendiger is.

Als je ook nog eens een goedkoop huis wilt hebben dan kun je kiezen voor een prefab woning. Dit is een woning waarvan de belangrijkste delen van het huis door een fabriek gemaakt zijn, en een fabriek levert dan ook de producten hiervoor. Zo’n huis kun je dan gewoon bordeaux rood schilderen. Op die manier heb je dan een prachtig bordeaux huis, voor een lage prijs en ook nog eens gewoon in Nederland. Je hoeft er niet meer voor naar Frankrijk te gaan! Wat wil een mens nog meer?

Author: Kees

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.