Ben jij op zoek naar een ander slot?

Slotenmakers zijn in de steden overal te vinden en zij komen graag op aanvraag hun diensten aanbieden. Nu zijn ze zelfs mobiel geworden en hebben ze netwerken, die op verschillende plaatsen kunnen worden ingezet. Je kunt ze bellen en ze zullen snel voor je beschikbaar zijn. Het is handig om enig inzicht te hebben in de diensten, die worden verleend, omdat zij je meer diensten kunnen bieden dan je denkt.

 

Over het algemeen ken je wel de reparatiediensten, die worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld vergrendeling en sleutelbewerking. Het maken van sleutels gebeurt door de bestaande sleutel, die jij ze geeft, te kopiëren. Hier moet je goed met hen over communiceren en begrijpen welke andere aanvullende diensten je van hen kunt krijgen. Het is goedkoper om sloten te repareren dan om sloten te vervangen. In plaats van het kopen van sloten die nieuw zijn, kun je ook de bestaande sloten herstellen. Dit is een goed idee, want het vervangen van de sloten, gaat je heel wat geld kosten.

 

Je kunt de sloten kiezen uit de productcatalogus, die wordt getoond op de website van de slotenmaker. Jouw leverancier is de meest ervaren persoon die jou zeker kan helpen bij het kiezen van efficiënte sloten, die bij jou passen. Hun suggestie speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van zowel de veiligheid als het niet al te veel geld uit te hoeven geven. Je hoeft geen dure sloten aan te schaffen voor een huis dat gemiddeld is. Deze leverancier suggereert niet alleen de meest geschikte sloten voor jouw deuren, maar suggereert ook de sloten die jij niet moet nemen.

 

Zoals al werd verteld, is het maken van nieuwe sleutels, die op de bestaande sleutels lijken, efficiënter dan het installeren van een geheel nieuw slot. Wanneer je jouw slot opnieuw gelijksluitend maakt, is dit hetzelfde als een nieuwe vergrendeling hebben of de bestaande vergrendeling te hebben gewijzigd. Alleen wordt jouw oude slot nu geopend met een nieuwe sleutel.

 

Je kunt de instructies hieronder volgen:

 

  1. Schroef het oude slot los en verwijder het.
  2. Verwijder de schroeven voor de afdekplaat van de rand van de deur.
  3. Plaats het nieuwe slot op de rand van de deur.
  4. Schroef dit slot op de juiste plaatsen vast.
  5. Je kunt opnieuw de schroeven plaatsen om de plaat aan de deur te bevestigen.
  6. Je kunt het cilinderslot van zowel het binnen- als het buitendeel schroeven om de uitlijning op de juiste manier aan te brengen.
  7. Je moet ervoor zorgen dat het metalen afdekplaatje aan de rand van de deur vlak tegen het houtoppervlak is gemonteerd.
  8. Test ten slotte je deurslot van binnen en van buiten of het correct gemonteerd is.

 

Een slotenmaker in Eindhoven nodig voor een goede prijs? Bezoek onze website! De Slotenservice en Sleutelmaker in Eindhoven

Author: Kees

Share This Post On