3 tips om toe te passen voor jouw bedrijfspand

Wanneer je eigenaar bent van een bedrijf, is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfspand goed zichtbaar is. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar een van de beste dingen om in te investeren is verlichte doosletters, buitenborden en andere soorten 3D-signalisatie waarmee jouw bedrijf opvalt. Er komt echter veel meer kijken bij het kiezen van het juiste bord dan alleen iets dat er goed uitziet – je moet ook nadenken over hoeveel elektriciteit het gebruikt en of het vanuit alle hoeken zichtbaar zal zijn.

Kijk eens naar verlichte doosletters

Verlichte doosletters zijn een geweldige manier om jouw bedrijf te brandmerken. Verlichte doosletters kunnen worden aangepast met elk lettertype en kleurenschema. Ze zijn gemakkelijk te installeren en duurzaam, waardoor ze perfect zijn voor gebruik binnen of buiten.

Verlichte doosletters zijn ook een kosteneffectieve manier om ’s nachts reclame te maken voor jouw bedrijf, vooral als je LED-lampen gebruikt die weinig elektriciteit verbruiken en geen warmte afgeven.

Let op de elektriciteit die de doosletters zullen verbruiken

Hoe meer elektriciteit je verbruikt, hoe hoger jouw energierekening zal zijn. De hoeveelheid elektriciteit die je verbruikt, hangt af van de grootte en het aantal letters. Hoe groter het bord is en hoe meer letters het heeft, des te hoger zal ook het verbruik zijn.

Kijk eens naar uithangborden

Een uithangbord is een goede manier om nieuwe klanten aan te trekken en het kan er ook voor zorgen dat bestaande klanten terugkomen voor meer. Borden zijn ook een goede manier om speciale aanbiedingen en kortingen te promoten, evenals nieuwe producten of diensten. Het is dus erg kostbaar om eens na te denken over dit soort buitenreclame!

Denk na over 3D-borden voor jouw bedrijfspand

3D borden zijn een geweldige manier om jouw bedrijfspand op de markt te brengen. Ze onderscheiden zich van de massa en kunnen worden gebruikt als een middel om reclame te maken voor jouw bedrijf. Omdat ze beter zichtbaar zijn dan platte borden, zullen ze sneller de aandacht van klanten trekken en dus de verkoop verhogen. Ook zijn 3D borden over het algemeen duurzamer dan vlakke borden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze snel beschadigd raken. En omdat ze flexibel zijn in hun ontwerp en kunnen worden aangepast aan wat het beste is voor jouw bedrijfspand, voegt het ook waarde toe!

Author: Kees

Share This Post On